Mijzelf in het kort

De foto hierboven toont een gedeelte van de Piet Heinstraat in Delfzijl. De foto is gemaakt in 1979. Helaas heb ik hem niet als zomers tafereel. Hier woonde ik toen en hier ben ik opgegroeid. Ik woonde in het huis vrijwel midden op de foto. Toen ik in 2015 met een goede vriend Delfzijl nog eens aandeed kon ik de verleiding niet weerstaan vanaf ongeveer dezelfde plek de foto nog eens te maken.


Ik zou zeggen: zoek de verschillen.

Een aantal jaren geleden heb ik het in model nagebouwd. Als je een beetje met modelbouw hebt, is het zeker de moeite waard om dat hier eens te gaan bekijken. En op deze pagina is over mijn modelspoorbaan en andere bouwsels nog veel meer over te vinden.......

Maar goed, over mijzelf. Geboren in 1958 in Appingedam, een groot deel van mijn leven woonachtig geweest in Delfzijl, leid ik nu een gelukkig bestaan in Assen.

Onlangs eens een foto gemaakt van het huis waar ik geboren ben in AppingedamMet een toelichting op wat er allemaal wel niet met mijn geboortehuis gebeurd is

Tot 1997 was ik musicus van beroep. Met een einddiploma piano en een aantal jaren koordirectie, allemaal bij elkaar gestudeerd aan het toen zogeheten Stedelijk Conservatorium te Groningen, hield ik na een jaar of tien het muziekvak eerst voor gezien. Inderdaad eerst voor gezien want sinds enige tijd geef ik weer pianolessen. Gewoon omdat het bloed dan toch weer kruipt waar het niet gaan kan, maar beter nog, omdat ik pianoles geven gewoon ook vreselijk leuk vind en altijd gevonden heb. Maar een bestaan als zelfstandig musicus gaf mij geen voldoening.
Voor een uitgebreider verhaal over mijn heden en verleden als musicus verwijs ik graag naar mijn muziekpagina .
Mijn voornaamste broodwinning haal ik nu uit arbeid in dienstbetrekking binnen het sociaal-juridisch domein,