Mijzelf in het kort

De foto hierboven toont een gedeelte van de Piet Heinstraat in Delfzijl. De foto is gemaakt in 1979. Helaas heb ik hem niet als zomers tafereel. Hier woonde ik toen en hier ben ik opgegroeid. Ik woonde in het huis vrijwel midden op de foto. Toen ik in 2015 met een goede vriend Delfzijl nog eens aandeed kon ik de verleiding niet weerstaan vanaf ongeveer dezelfde plek de foto nog eens te maken.

Ik zou zeggen: zoek de verschillen.

Een aantal jaren geleden heb ik het in model nagebouwd. Op de pagina over (Model)spoorwegen heb ik daarover nog wat meer geschreven.

Maar goed, over mijzelf. Geboren in 1958 in Appingedam, een groot deel van mijn leven woonachtig geweest in Delfzijl, leid ik nu een gelukkig bestaan in Assen.
Tot 1997 was ik musicus van beroep. Met een einddiploma piano en een aantal jaren koordirectie, allemaal bij elkaar gestudeerd aan het toen zogeheten Stedelijk Conservatorium te Groningen, hield ik na een jaar of tien het muziekvak voor gezien. Maar met een redelijke broodwinning binnen het sociaal-juridisch domein, heb ik er met de muziek niettemin een heel aardige hobby bij.

Op mijn muziekpagina is meer te lezen over mijn heden en verleden als musicus.